Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Convocatòria 2010 (tesis 2009)

LLISTAT DE PERSONES ADMESES - CONVOCATÒRIA 2010
Persones admeses (per ordre de rebuda)

1. Cati Gómez Lecumberri, Universitat de Barcelona: "Esport, intervenció educativa i exclusió social. Un estudi de casos"
2. Jaume Duran Castells, Universitat de Barcelona: "Narrativa audiovisual i cinema d'animació per ordinador"
3. Daniel Paül i Agustí, Universitat de Lleida: "L'oferta cultural en les polítiques de màrqueting de les ciutats"
4. Isidre Estévez Álvarez, Universitat Autònoma de Barcelona: "Art per a les masses. Consum d'art i classes socials a l'Anglaterra del XIX"
5. Daniel Ramon García, Universitat Autònoma de Barcelona: "Heraclit el Mitògraf. Edició crítica, traducció i comentari"
6. Gemma Escayola i Rifà, Universitat de Barcelona: "La il·luminació de manuscrits d'orientació bolonyesa a l'entorn del 1300. El cas de Catalunya".
7. Vicent Flor i Moreno, Universitat de València: "L'anticatalanisme al País Valencià: identitat i reproducció social del discurs del blaverisme"
8. Ana Iñesta Codina, Universitat Ramon Llull: "La regulació de l'escriptura dels articles de recerca. Estratègies d'escriptors experts en castellà com a primera llengua i en anglès com a llengua internacional"
9. Mireia Manresa Potrony, Universitat Autònoma de Barcelona: "Els hàbits lectors dels adolescents. Efectes de les actuacions escolars en les pràctiques de lectura"
10. Marta Coll-Florit, Universitat Oberta de Catalunya:"La modalitat de l'acció. Anàlisi empírica, reformulació teòrica i representació computacional"
11. Josefina Goberna Tricas, Universitat de Barcelona: "Dones i procreació:Ètica de les pràctiques sanitàries i la relació assistencial en embaràs i naixement"
12. Laura Porzio, Universitat Rovira i Virgili: "Cos, biografia i cultures juvenils. Els estudis de cas del moviment skinhead i dels latin kings & queen a Catalunya"
13. Xavier Rubio Campillo, Universitat de Barcelona: "Modelització i simulació aplicades a la recerca i interpretació de camps de batalla"
14. Noemí Verdú Surroca, Universitat de Lleida: "Acció i reacció psicopedagògica en contextos educatius"
15. Maria Àngels Pavón Ferrer, Universitat de Barcelona: "Avaluació participativa d'un programa d'acollida per adolescents en un centre de medi obert"
16. Carme Berlabé Jove, Universitat Abat Oliba: "El Museu Diocesà de Lleida. La seva formació i la legitimitat del seu patrimoni artístic"
17. Cristina Sanjust i Latorre, Universitat Autònoma de Catalunya:" L'obra del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes des de la seva fundació fins al segle XVI. Un monestir reial per a l'orde de les clarisses a Catalunya"
18. Ada Cortés Vicente, Universitat Autònoma de Barcelona: L'Arquitectura domèstica de les ciutats romanes de
Catalunya. Època tardorepublicana i altimperial"