Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Convocatòria 2009 (tesis 2008)

LLISTAT DE PERSONES ADMESES - CONVOCATÒRIA 2009
Persones admeses (per ordre de rebuda)

1. Eulàlia Vernet i Pons, Universitat de Barcelona. "Formació i estructura de les arrels verbals en semític: comentari etimològic dels determinatius radicals presents en els verva tertiae infirmae de l'hebreu bíblic masorètic".

2. Sergi Grau Guijarro, Universitat de Barcelona. "La imatge del filòsof i l'activitat filosòfica de la Grècia Antiga".

3. Maria Dasca Batalla, Universitat de Barcelona, "El sentit de la bogeria en la narrativa catalana contemporània (1899-1939)".

4. Josep Ribera i Condomina, Universitat de València, "La cohesió lèxica en seqüències narratives".

5. Rosa Povedano Ferré, Universitat Rovira i Virgili, "Història de la vida dels objectes. Aportacions del mètode biogràfic als estudis culturals del disseny. Història de la batedora elèctrica de braç".

6. Albert Llausàs i Pascual, Universitat de Girona, "Natura i cultura en l'evolució del paisatge de closes a l'Alt Empordà (1957-2001)".

7. Maria Àngels Francés Díez, Universitat d'Alacant, "Feminisme i literatura: 'L'hora violeta' de Montserrat Roig".

8. Antoni Roig Telo, Universitat Oberta de Catalunya, "Cap al cinema col·laboratiu: pràctiques culturals i formes de producció participatives".

9. Ramon Panyella Ferreres, Universitat Autònoma de Barcelona, "Francesc Pelai Briz (1839-1889): entre la literatura i l'activisme patriòtic".

10. Myriam Almarcha París, Universitat de Perpinyà, "Migracions, llengua i ensenyament a Andorra".

11. Elisenda Campmany Jané, Universitat de Barcelona, "Diferències fonològiques entre diversos estils de parla al català central septentrional".

12. Carme Serradell i Alonso, Universitat Rovira i Virgili. "De qui són aquests nens?".