Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Formulari-Fitxa

Instruccions per omplir el Formulari-Fitxa

Les fitxes pretenen ser un formulari senzill i entenedor. Per ajudar-vos a omplir-les aquí us podeu baixar unes explicacions que us facilitaran la tasca i us indicaran la metodologia bàsica. Si desitgeu més informació o teniu alguna qüestió no dubteu en escriure'ns. (info@institutmonjuic.cat o a 'CONTACTAR')

Les fitxes i les instruccions us indicaran tot el que necessiteu per elaborar i fer-nos arribar les vostres aportacions.

Ara bé, si veient aquesta pàgina us heu animat col·laborar amb nosaltres i potser és el primer cop que us dirigiu a un arxiu, us facilitem unes eines de treball que us guiaran en la vostra tasca. Aquestes eines potser també us poden ser utils si ja heu treballat o treballleu amb la documentació d'un arxiu i voleu ampliar els vostres coneixements :


En l'apartat 'EINES i RECURSOS' del menú de de 'XARXA de CALLS' trobareu un seguit d'eines de treball, bibliografia, enllaços i imatges que us poden ajudar en la vostra recerca.

El l'apartat de 'METODOLOGIA' del menú de la 'XARXA de CALLS' podeu trobar una guia metodològica de com s'empren una investigació arxivistica. Trobareu també altres apartats relatius a la transcripció, a la datació, etc.

Tingueu en compte però que a les fitxes que ens heu d'enviar us demanem que si heu de reproduir el text, ha de ser tal i com el trobeu, sense aplicar-hi cap sistema de trasncripció. Això també és vàlid per als noms pròpis i noms de poblacions i altres topònims. Tampoc heu de fer variacions en les dates, que ens les heu d'indicar amb el sistema de datació original del text.