Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Formulari-Fitxa

Aquí us podeu baixar el Formulari-Fitxa per omplir amb les dades de la vostra recerca que heu trobat de documentació relativa als jueus.

A la fitxa us demanem un CODI XARXA que l'arxiver de l'arxiu on heu fet la consulta us proporcionarà. Es tracta d'un codi genèric per a que nosaltres poguem identificar la procedència de la documentació.

Si heu entrat ara en aquesta pàgina, no ens coneixíeu però voleu col·laborar, i heu trobat documentació relativa als jueus d'un arxiu en què encara no hi hem entrat en contacte, abans d'enviar-nos una de les fitxes amb el resultat de les vostres recerques us preguem que ens escriviu per generar el nou CODI XARXA i posar-nos en contacte amb l'arxiu.

Un cop heu omplert la fitxa l'heu d'enviar per validar-la al nostre correu electrònic info@institutmonjuic.cat o pel formulari CONTACTAR que trobareu al menú superior d'aquest espai web.

El primer cop que ens envieu una fitxa caldrà que ens indiqueu totes les vostres dades de contacte. Si heu d'enviar més d'una d'una fitxa només caldrà que poseu les vostres dades de contacte a la primera. En enviaments posteriors només caldrà que ens indiqueu el vostre nom i cognoms i el CODI XARXA.

Us confirmarem que hem rebut la vostra fitxa correctament i en uns dies ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres.

També podeu optar per enviar-nos les fitxes per correu postal a:

Institut d'Estudis Món Juïc
Apt. 33226
08080 Barcelona

En aquest cas us preguem que no oblideu indicar-nos un telèfon on poguem contactar amb vosaltres i confirmar que hem rebut la vostra aportació.

info@institutmonjuic.cat (o aneu a "CONTACTAR")

Les fitxes pretenen ser un formulari senzill i entenedor. Per ajudar-vos a omplir-les aquí us podeu baixar unes explicacions que us facilitaran la tasca i us indicaran la metodologia bàsica. Si desitgeu més informació o teniu alguna qüestió no dubteu en escriure'ns. (info@institutmonjuic.cat o a 'CONTACTAR')

Les fitxes i les instruccions us indicaran tot el que necessiteu per elaborar i fer-nos arribar les vostres aportacions.

Ara bé, si veient aquesta pàgina us heu animat col·laborar amb nosaltres i potser és el primer cop que us dirigiu a un arxiu, us facilitem unes eines de treball que us guiaran en la vostra tasca. Aquestes eines potser també us poden ser utils si ja heu treballat o treballleu amb la documentació d'un arxiu i voleu ampliar els vostres coneixements :


En l'apartat 'EINES i RECURSOS' del menú de de 'XARXA de CALLS' trobareu un seguit d'eines de treball, bibliografia, enllaços i imatges que us poden ajudar en la vostra recerca.

El l'apartat de 'METODOLOGIA' del menú de la 'XARXA de CALLS' podeu trobar una guia metodològica de com s'empren una investigació arxivistica. Trobareu també altres apartats relatius a la transcripció, a la datació, etc.

Tingueu en compte però que a les fitxes que ens heu d'enviar us demanem que si heu de reproduir el text, ha de ser tal i com el trobeu, sense aplicar-hi cap sistema de trasncripció. Això també és vàlid per als noms pròpis i noms de poblacions i altres topònims. Tampoc heu de fer variacions en les dates, que ens les heu d'indicar amb el sistema de datació original del text.