Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Vols participar a la Xarxa?

Logo Xarxa de Calls i Logo Món Juïc

COM PUC COL·LABORAR?

La idea és ben senzilla: en el decurs de les vostres investigacions o consultes puntuals potser us trobeu casualment alguna informació relativa als jueus. Per no perdre aquestes referències us demanem que ompliu un formulari - fitxa i que ens el feu arribar, bé per correu electrònic, bé per correu postal o bé amb el nostre formulari en línia.

El formulari - fitxa i el dossier informatiu el podeu trobar al nostre web, www.institutmonjuic.cat. També podeu consultar els que hem deixat en alguns dels arxius catalans, però si allà no el trobeu recordeu que sempre el podeu omplir o descarregar-lo en aquest espai web. Les fitxes pretenen ser un formulari senzill i entenedor. Per ajudar-vos a omplir-les podeu baixar unes explicacions que us facilitaran la tasca i us indicaran la metodologia bàsica. Si desitgeu més informació o teniu alguna qüestió no dubteu en escriure'ns: info@institutmonjuic.cat.

Les fitxes i les instruccions us indicaran tot el que necessiteu per elaborar i fer-nos arribar les vostres aportacions.

El vostre nom, com autors, s'inclourà en la publicació web i en la publicació en paper. En primera instància s'aniran publicant en l'apartat del web "Documentació dels Calls" organitzat per ciutats i pobles. Un cop hi hagi un volum important de documentació d'una localitat es procedirà a publicar-la en un nou volum de la col·lecció Bet Guenazim on hi constaran tots els noms dels qui hagin col·laborat en la recerca.

Si us heu animat col·laborar amb nosaltres i potser és el primer cop que us dirigiu a un arxiu, al nostre web també us facilitem unes eines de treball que us guiaran en la vostra tasca i us introduiran en la recerca arxivística. Aquestes eines potser també us poden ser útils si ja heu treballat o treballeu amb la documentació d'un arxiu i voleu ampliar els vostres coneixements.

Recordeu que TOTS podem participar en redactar la NOSTRA HISTÒRIA

Institut d'Estudis Món Juïc
Apt. 33226
08080 Barcelona
info@institutmonjuic.cat