Saltar a continguts

Institut Privat d'Estudis Món Juïc

Navegació

Menú principal

Convenis

Enllaç Xarxa Vives d'Universitats Link
Conveni amb la Xarxa Vives d'Universitats

Al novembre de l'any 2008 l'Institut Món Juïc signà un conveni amb la Xarxa Vives d'Universitats per la Col·lecció i Premi "Cum Laude" que publicarà i premiarà les millors tesis escrites en català de les universitats catalanes.

Enllaç PADICAT Link
Conveni amb PADICAT- Patrimoni Digital de Catalunya

L'institut Món Juïc va signar a l'octubre de l'any 2008 un conveni de col·laboració amb la Biblioteca de Catalunya (BC) responsable de compilar, processar i difondre el patrimoni bibliogràfic de Catalunya, ha iniciat un projecte característic en les societats desenvolupades: es tracta del Patrimoni Digital de Catalunya (PADICAT). Aquest consisteix a capturar, processar i donar accés permanent a tota la producció cultural, científica i de caràcter general catalana produïda en format digital. En definitiva, l'objectiu és arxivar el web català.

Logotip Conselleria
Conveni Conselleria d'Innovació, Empresa i Universitats

Conveni signat el juny del 2009 amb la Conselleria d'Innovació, Empresa i Universitats de la Generalitat de Catalunya per a l'atorgament del premi Cum Laude

Logotip UB
Conveni Universitat de Barcelona

Conveni signat el setembre del 2009 amb la Universitat de Barcelona per a l'intercanvi de coneixement, recursos, docència i pràctiques a estudiants en l'ambit de les humanitats.

Imatge de complement
Departament de Justícia de la Generalitat

Per mitjà de la signatura d'un conveni s'iniciarà un programa pilot de recerca dins dels projecte Xarxa de Calls per als presos de Can Brians I i Lladoners. Després de dos mesos de formacions, que s'iniciaran el març de 2010, un grup de presos participarà en la identificació i trasncripció de diversa documentació procedent dels arxius catalans.

Logo Agaur
Conveni amb l'Agència de Gestió d’Ajuts ‎Universitaris i de Recerca (AGAUR

Conveni signat el 15 d’octubre de 2013 entre l’Agència de Gestió d’Ajuts ‎Universitaris i de Recerca (AGAUR) i l'Institut d'Estudis Món Juïc per l'import en metàl·lic del premi Cum Laude (6.000€) per atorgar al guanyador de l'edició 2014 (tesis del 2013). Es renova aquest conveni l'any 2015 per a l'edició del premi 2015 (tesis del 2014).

Imatge de complement
Conveni amb la Direcció General de Política Lingüítica

Gener 2016. Acord per crear un nou premi Cum Laude, de caràcter bianual, exclusiu per als doctors en Dret, Economia i Empresarials.  En aquestes branques del coneixement, hi ha una tendència d’ús de les llegües espanyola i anglesa en detriment del català.  Els darrers informes en aquest sentit que s’han fet públics palesen un retrocés del català preocupant. L’objectiu del premi és capgirar aquesta inclinació i incentivar la redacció en català de les tesis doctorals. La Direcció General de Política Lingüítica a atorgat un ajut per fer possible el premi en metàl·lic d'aquest premi. 

 

 
0 resultats trobats